Topp 5 Kryptobørser

Sist oppdatert: juli, 2024

Merknad: Kryptonyheter.no kan tjene en provisjon på salg fra partnerlenker på denne siden, men det påvirker ikke våre redaktørers meninger eller evalueringer. Vi tilbyr informasjon om investering og sparing, men vi gir ingen personlige råd eller anbefalinger. Hvis du ikke er sikker på om investering er riktig for deg, eller hvilke investeringer som passer for deg, vennligst kontakt en autorisert finansiell rådgiver.

Merk at kryptoinstrumenter er volatible instrumenter som kan variere mye innenfor en veldig kort tidsramme og er derfor ikke passende for alle investorer.

Det finnes en jungel av tilbydere av online handelsplattformer. Vi har derfor testet et utvalg av populære kryptovaluta plattformer for å gjøre det enklere for deg, og laget en topp 5 kryptobørs liste. I sammenligningen har vi testet og rangert flere av handelsplattformene med mange brukere, både de rene kryptohandelsplattformene og CFD plattformene.

En god regel er å holde seg til de handelsplattformene som har høyt transaksjonsvolum, mange brukere, godt omdømme og som er registrert hos et tilsynsorgan.

Følgende aktører er tatt med i vår evaluering over topp 5 kryptobørser: eToro, NBX, Fyri, Binance, Coinbase, Plus500, Kraken, Skilling, CMC Markets, Kaupang Krypto, Bitfinex, Markets.com, CMC Markets, Crypto.com, Bybit og Bitstamp.

CFD Krypto

#1Anbefalt

Best utvalg i Norge: 90+ ulike kryptovalutaer.

Brukervennlig – Du kan åpne konto og utføre første handel på minutter.

Sikker og populær børs med over 30 millioner registrerte brukere.

Profesjonelle funksjoner og verktøy.

Registrert v/ Finanstilsynet & CySEC (lisens no. 109/10).

Minimumsinnskudd: Kr 500,-

CFDer er komplekse instrumenter som innebærer stor risiko for raske tap på grunn av giring. 51% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFDer hos leverandøren. Du burde tenke etter om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til høye risikoen for å tape penger.


#2

✔ Tilbyr handel med mange typer kryptovalutaer.

Brukervennlig løsning

Har alle nødvendige lisenser for lovlig drift i det meste av USA og mange andre land.

Høye transaksjonsgebyrer.


#3

17 ulike kryptovalutaer.

Registrert hos Finanstilsynet.

✗ Begrenset til kun kryptovalutaer.

✗ Tilbyr ingen giring eller marginhandel.


#4

✔ Tilbyr handel med mange typer kryptovalutaer.

Lave spreads.

Komplisert brukergrensesnitt.

Treg kundeservice.


#5

Norwegian Block Exchange (NBX)

10 ulike kryptovalutaer.

Registrert hos Finanstilsynet.

✗ Begrenset til kun kryptovalutaer.

✗ Tilbyr ingen giring eller marginhandel.

Konklusjon

eToro ble vår plattform vinner i vår topp 5 handelsplattform liste, mens ByBit, Plus500, Kraken, Skilling, CMC Markets, IG, Juju Krypto, Kaupang Krypto, Bitfinex, Markets.com, CMC Markets, Crypto.com og Bitstamp havnet utenfor topp 5 listen.

Her er noen av grunnene til at vi anbefaler eToro sin plattform:

  • Lar deg få valget mellom å handle med eller uten giring.
  • Registrert hos Finanstilsynet.
  • Mer enn 30 millioner brukere og skiller seg ut med utvidet funksjonalitet og innovative verktøy som kommer brukerne til gode.
  • Har et godt utvalg av valutaer som oppdateres forløpende med nye typer som det er etterspørsel etter.
  • eToro tilbyr også verdens største sosiale trading nettverk gjennom deres plattform, hvor du enkelt kan følge og kopiere andre suksessrike investorer. Når disse investorene handler, vil hans eller hennes følgere automatisk kopiere handlene i sanntid. Vi ser en stor fordel med denne ideen, da investorene handler med egne penger og får betalt per måned for de som følger dem. De er ikke forvaltere som sitter å  jobber med andres penger.

Oppsummering: Vår plattform vinner

eToro er en av de mest kjente online handelsplattformene med over 30 millioner brukere, og er øverst rangert i vår plattform test. Mye ekstra funksjonalitet og innovative verktøy var avgjørende for at de ble rangert øverst.

Hvordan komme i gang

For å motvirke hvitvasking må du først gå igjennom en verifiseringsprosess for å sikre din identitet når du registrer deg hos de ulike plattformene. Hos eToro må man laste opp et identitetsbevis og adressebevis. Som identitetsbevis kan man bruke pass, førerkort og ID kort. Som adressebevis kan man for eksempel bruke en telefonregning, internettregning eller en annen dokumentasjon med navn, adresse og utstedelsesdato. Straks du har gjort dette kan du overføre penger med ditt Visakort. Deretter er du klar for å gjøre din første handel.

Verifiseringsprosessen tar et par dager, men man kan starte å handle før den er godkjent.

RISIKOADVARSEL:

eToro er en multi-asset-plattform som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiva, samt handel med CFD-er.

Vær oppmerksom på at CFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 51% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Denne kommunikasjonen er kun ment for informasjons- og utdanningsformål og bør ikke betraktes som investeringsråd eller investeringsanbefaling. Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste levert av eToro (Europe) Ltd., som er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiva er svært volatil og uregulert i enkelte EU-land. Ingen forbrukerbeskyttelse. Skatt på overskudd kan påløpe.

eToro USA LLC tilbyr ikke CFD-er og gir ingen representasjon og påtar seg intet ansvar med hensyn til nøyaktigheten eller fullstendigheten av innholdet i denne publikasjonen, som er utarbeidet av vår partner ved å bruke offentlig tilgjengelig ikke-enhetsspesifikk informasjon om eToro.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Skatt på gevinster.

Ansvarsfraskrivelse/Risk Disclaimer
 

Nettstedet støttes av henvisningsgodtgjørelse fra flere av annonsene og de rangerte plattformene på dette nettstedet. Vi etterstreber, men kan ikke garantere 100% nøyaktighet av informasjonen på denne nettsiden eller at den belyser alle forhold man bør være klar over. Informasjonen på denne siden kan endres til enhver tid.

Denne nettsiden er ikke ansvarlig for tap som følge av å ha brukt informasjonen på denne nettsiden. Det gies ingen garanti for at informasjon på denne nettsiden til en hver tid er riktig.

 
Denne nettsiden tilbyr nyheter og sanntidskurser for kryptovaluta fra Coingecko.com og Tableview.com gjennom API , og vi tar ikke ansvar for feil på kurser som vises eller konsekvenser av feil informasjon. Kryptonyheter.no ikke yter noen form for rådgivning når det kommer til trading. Vi er ikke er ansvarlig for feilinformasjon i kursene, tabellene, grafene eller nyhetene på denne nettsiden.
 

Denne nettsiden tilbyr en sammenligning som presenterer utvalgte tilbydere av kryptovalutabørser og CFD-tjenester. Det er ikke en utfyllende presentasjon, og det finnes andre tilbydere på markedet. Oversikten i sammenligningen er rangert i henhold til våre preferanser. Denne nettsiden tilbyr ikke finansiell rådgivning. Ta kontakt med profesjonelle rådgivere dersom du ønsker en slik tjeneste.

Eventuelle meninger, chatter, meldinger, nyheter, forskning, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet gis som generell markedsinformasjon for utdannelses- og underholdningsformål, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Nettstedet skal ikke være en erstatning for omfattende uavhengig markedsundersøkelse før du tar dine faktiske handelsbeslutninger. Meninger, markedsdata, anbefalinger eller annet innhold kan endres når som helst uten varsel. Kryptonyheter.no påtar seg ikke ansvar for tap eller skade, inkludert uten begrensning tap av fortjeneste, som kan oppstå direkte eller indirekte fra bruk av eller avhengighet av slik informasjon.

Vi anbefaler ikke bruk av teknisk analyse som et eneste middel for handelsbeslutninger. Vi anbefaler ikke å ta hastige beslutninger om handel. Du bør alltid forstå at historiske resultater ikk nødvendigvis gir indikasjoner på fremtidige resultater.

 

Risikoadvarsel

Vær oppmerksom på at CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet giring. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Kryptoinstrumenter er volatible instrumenter som kan variere mye innenfor en veldig kort tidsramme og er derfor ikke passende for alle investorer. Annet enn via CFDer, er handel med kryptoinstrumenter ikke regulert og er derfor ikke overvåket av noe EU regelverk.

Denne kommunikasjonen er kun ment for informasjons- og utdanningsformål og bør ikke betraktes som investeringsråd eller investeringsanbefaling. Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Skatt på gevinster.

Det er også viktig å være ekstra oppmerksomme på at det finnes aktører som lar deg handle på margin hvor du risikerer å tape mer penger enn du har investert. På generell basis anbefaler vi å holde seg til aktører hvor du ikke kan miste mer enn egenkapitalen du har satt inn på kontoen hos dem. For å ikke risikere sin personlige økonomi bør du styre unna plattformer hvor du kan bli skyldig mer penger enn det beløpet du har satt inn på plattformen.

All trading innebærer risiko. Sats kun kapital du tåler å tape. Tidligere resultater er ingen indikasjon på fremtidige resultater. Dette innholdet er kun ment til informasj, og er ikke å regne som investeringsråd. Handel med kryptovaluta og CFDer passer kanskje ikke for deg. Kontroller at du fullt ut forstår risikoen. Vennligst vurder risikoen og aktuelle brukeravtaler før du bruker CFD-tjenester og handler kryptovaluta. Merk at kryptovalutaer kan svinge betydelig i verdi og passer derfor ikke for alle investorer. Handel i kryptovalutaer er ikke underlagt noe EU-regulativ.

 
Annonsørinnhold 
 
Tjenesten finansieres av vederlag fra enkelte tilbydere som det linkes til fra nettsiden, og innholdet må derfor regnes som annonseinnhold. Tjenesten er gratis for bruker.
 
Informasjonskapsler/cookies
 
En cookie er en liten datafil som lagres på datamaskinens harddisk. Filen hjelper med å analysere webtrafikk, eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Vi benytter cookies for å identifisere hvilke sider som blir brukt og hvilke linker som klikkes. Dette hjelper oss å analysere data om trafikken og å gjøre nettsiden mer brukervennlig. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyser. Du kan velge å akseptere eller avvise bruken av cookies. De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan innstille din nettleser til å avvise cookies.

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,315.23 3.66%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.48 8.74%
tether
Tether (USDT) $ 1.00 0.04%
bnb
BNB (BNB) $ 563.04 3.93%
solana
Solana (SOL) $ 168.21 5.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.611745 3.09%
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00 0.28%
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,149.06 9.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.124452 7.48%
the-open-network
Toncoin (TON) $ 6.56 5.59%