Finn den beste handelsplattformen. Se vår toppliste!

Dagens viktigste nyheter om kryptovaluta 11. Mai 2023

av 11. mai 2023 @ 17:11Nyheter, Siste nyhetsoppsummering

Oppsummering :

Velkommen til dagens oppsummering av nyheter fra kryptomarkedet. Her er de siste utviklingene i kryptovaluta markedet:

  • Bitcoin klarer ikke å opprettholde gevinster etter først å ha steget etter svakere enn forventet KPI inflasjonsdata på onsdag.
  • Franklin Templeton planlegger å utvide sitt kryptomarkedstilbud med en andre blockchain-fond.
  • EU kan nedlegge veto mot store stablecoins under MiCA-godkjenningsprosessen.
  • Fear and Greed Indeksen holder seg på 52 fra i går.

Bitcoins ustabile reaksjon på inflasjonsdata

Bitcoin opplevde en liten nedgang til $27,400 på torsdag etter først å ha steget etter at Bureau of Labor Statistics’ Consumer Price Index (KPI) ble sluppet på onsdag. Den årlige inflasjonsraten i USA falt til 4,9% i april fra 5,0% i mars, mot økonomers spådommer om 5,0%. Kryptovalutaen steg først til så høyt som $28,300 etter nyheten, før den raskt mistet disse gevinstene – og mer til – på grunn av rykter om at den amerikanske regjeringen forberedte seg på å selge noe av sine bitcoinbeholdninger. En rapport fra SEBA Bank antyder at dersom bitcoin bryter under dagens nivåer, kan den teste $25,250, og at $27,000 burde være en viktig støtte. Samtidig kan oppsiden på kort sikt være begrenset til $28,500.

Franklin Templeton utvider krypto-tilbud

Investeringsgiganten Franklin Templeton, som forvalter omtrent $1.4 billioner i eiendeler, planlegger å utvide sitt kryptomarkedstilbud med et andre blockchain-fond, ifølge en innlevering til U.S. Securities and Exchange Commission på onsdag. Blockchain Fund II er et private equity-fond med en minsteinvestering på $100,000. Firmaets forrige blockchain-fond, som ble etablert i slutten av 2021, var venture capital-fokusert. Dette tilbudet skiller seg også fra firmaets første skritt inn i kryptovaluta forrige år, som involverte separat administrerte kontostrategier gjennom investeringer i de 10-15 største digitale eiendelene.

EU kan legge veto mot store stablecoins

Lederen for European Banking Authority (EBA), José Manuel Campa, mener at sentralbanker bør legge veto mot store stablecoins dersom de frykter at disse kan forstyrre pengepolitikken. Han peker også på at bruken av tillatelsesløse blockchains kan vise seg å være økonomisk uforsvarlig. I de kommende månedene vil Campa utarbeide detaljerte regler for å implementere EU’s Markets in Crypto Assets-regulering (MiCA), et banebrytende rammeverk som vil kreve at utstedere av
stablecoins oppnår en lisens og holder passende reserver. «Sentralbanker bør ha makten til å legge veto mot den utbredte introduksjonen av såkalte stablecoins» hvis de påvirker offentlige policy-mål, inkludert finansiell stabilitet eller pengepolitikk, sa Campa på en hendelse arrangert av tenketanken OMFIF på torsdag.

Fear and Greed-indeksen: Ingen endring

I en verden av kryptovaluta er markedets følelser ofte en pålitelig indikator på fremtidige trender. Fear and Greed-indeksen, som måler investorstemning i Bitcoin-markedet, kan gi verdifull innsikt i dette. Fra i går har denne indeksen holdt seg stabil på 52, noe som indikerer en nøytral stemning blant investorer. Dette kan bety at markedet for øyeblikket er i en vent-og-se tilstand, med investorer som avventer ytterligere signaler før de tar større posisjoner. Videre overvåkning av denne indeksen kan gi viktige indikasjoner på hvor markedet kan være på vei i de kommende dagene.

Crypto Fear & Greed Index on May 11, 2023
Sammenligne online handelplattformer? Beste sted å trade Aksjer, Råvarer, Valuta, Indekser

Topp 5 Børser

Finn den beste online handelsplattformen i vår topp 5 rangeringsliste.

Marketsoversikt

Interessert i å komme i gang med investeringer?

eToro er en av de mest kjente online handelsplattformene med over 25 millioner brukere, og er øverst rangert i vår topp 5 Børs liste. Mye ekstra funksjonalitet og innovative verktøy var avgjørende for at de ble rangert øverst.

CFD Krypto

#1Anbefalt

Best utvalg i Norge: 90+ kryptovalutaer.

Profesjonelle funksjoner og verktøy.

Brukervennlig - Du kan åpne konto og utføre første handel på minutter.

Sikker og populær børs med over 30 millioner registrerte brukere.

✔ Tilbyr handel med et bredt utvalg av CFD kryptovalutaer, i tillegg til aksjer, råvarer, ETF-er og indekser.

Registrert v/ Finanstilsynet & CySEC (lisens no. 109/10).

Annonselenke

Minimumsinnskudd: Kr 500,-

;

Se full rangeringsliste her: Topp 5 Kryptobørs liste

RISIKOADVARSEL:

eToro er en multi-asset-plattform som tilbyr både investering i aksjer og kryptoaktiva, samt handel med CFD-er.

Vær oppmerksom på at CFD-er er komplekse instrumenter og har en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 51% av private investorkontoer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Presentert handelshistorikk er mindre enn 5 hele år og er kanskje ikke tilstrekkelig som grunnlag for investeringsbeslutning.

Kopihandel er en porteføljestyringstjeneste levert av eToro (Europe) Ltd., som er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Investering i kryptoaktiva er svært volatil og uregulert i enkelte EU-land. Ingen forbrukerbeskyttelse. Skatt på overskudd kan påløpe.

eToro USA LLC tilbyr ikke CFD-er og gir ingen representasjon og påtar seg intet ansvar med hensyn til nøyaktigheten eller fullstendigheten av innholdet i denne publikasjonen, som er utarbeidet av vår partner ved å bruke offentlig tilgjengelig ikke-enhetsspesifikk informasjon om eToro.

 

Ansvarsfraskrivelse/Risk Disclaimer
 

Nettstedet støttes av henvisningsgodtgjørelse fra flere av annonsene og de rangerte plattformene på dette nettstedet. Vi etterstreber, men kan ikke garantere 100% nøyaktighet av informasjonen på denne nettsiden eller at den belyser alle forhold man bør være klar over. Informasjonen på denne siden kan endres til enhver tid.

Denne nettsiden er ikke ansvarlig for tap som følge av å ha brukt informasjonen på denne nettsiden. Det gies ingen garanti for at informasjon på denne nettsiden til en hver tid er riktig.

 
Denne nettsiden tilbyr nyheter og sanntidskurser for kryptovaluta fra Coingecko.com og Tableview.com gjennom API , og vi tar ikke ansvar for feil på kurser som vises eller konsekvenser av feil informasjon. Kryptonyheter.no ikke yter noen form for rådgivning når det kommer til trading. Vi er ikke er ansvarlig for feilinformasjon i kursene, tabellene eller grafene på denne side. 
 

Denne nettsiden tilbyr en sammenligning som presenterer utvalgte tilbydere av kryptovalutabørser og CFD-tjenester. Det er ikke en utfyllende presentasjon, og det finnes andre tilbydere på markedet. Oversikten i sammenligningen er rangert i henhold til våre preferanser. Denne nettsiden tilbyr ikke finansiell rådgivning. Ta kontakt med profesjonelle rådgivere dersom du ønsker en slik tjeneste.

Eventuelle meninger, chatter, meldinger, nyheter, forskning, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet gis som generell markedsinformasjon for utdannelses- og underholdningsformål, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Nettstedet skal ikke være pålitelig som erstatning for omfattende uavhengig markedsundersøkelse før du tar dine faktiske handelsbeslutninger. Meninger, markedsdata, anbefalinger eller annet innhold kan endres når som helst uten varsel. Kryptonyheter.no påtar seg ikke ansvar for tap eller skade, inkludert uten begrensning tap av fortjeneste, som kan oppstå direkte eller indirekte fra bruk av eller avhengighet av slik informasjon.

Vi anbefaler ikke bruk av teknisk analyse som et eneste middel for handelsbeslutninger. Vi anbefaler ikke å ta hastige beslutninger om handel. Du bør alltid forstå at historiske resultater ikk nødvendigvis gir indikasjoner på fremtidige resultater. 

 

Risikoadvarsel

Vær oppmerksom på at CFDer er komplekse finansielle instrumenter og investeringer i disse innebærer høy risiko for å tape penger raskt, grunnet giring. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Kryptoinstrumenter er volatible instrumenter som kan variere mye innenfor en veldig kort tidsramme og er derfor ikke passende for alle investorer. Annet enn via CFDer, er handel med kryptoinstrumenter ikke regulert og er derfor ikke overvåket av noe EU regelverk.

Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Skatt på gevinster.

Det er også viktig å være ekstra oppmerksomme på at det finnes aktører som lar deg handle på margin hvor du risikerer å tape mer penger enn du har investert. På generell basis anbefaler vi å holde seg til aktører hvor du ikke kan miste mer enn egenkapitalen du har satt inn på kontoen hos dem. For å ikke risikere sin personlige økonomi bør du styre unna plattformer hvor du kan bli skyldig mer penger enn det beløpet du har satt inn på plattformen.

All trading innebærer risiko. Sats kun kapital du tåler å tape. Tidligere resultater er ingen indikasjon på fremtidige resultater. Dette innholdet er kun ment til informasj, og er ikke å regne som investeringsråd. Handel med kryptovaluta og CFDer passer kanskje ikke for deg. Kontroller at du fullt ut forstår risikoen. Vennligst vurder risikoen og aktuelle brukeravtaler før du bruker CFD-tjenester og handler kryptovaluta. Merk at kryptovalutaer kan svinge betydelig i verdi og passer derfor ikke for alle investorer. Handel i kryptovalutaer er ikke underlagt noe EU-regulativ.

 
Annonsørinnhold 
 
Tjenesten finansieres av vederlag fra enkelte tilbydere som det linkes til fra nettsiden, og innholdet må derfor regnes som annonseinnhold. Tjenesten er gratis for bruker.
Informasjonskapsler/cookies
 
En cookie er en liten datafil som lagres på datamaskinens harddisk. Filen hjelper med å analysere webtrafikk, eller lar deg vite når du besøker et bestemt nettsted. Vi benytter cookies for å identifisere hvilke sider som blir brukt og hvilke linker som klikkes. Dette hjelper oss å analysere data om trafikken og å gjøre nettsiden mer brukervennlig. Vi bruker bare denne informasjonen til statistiske analyser. Du kan velge å akseptere eller avvise bruken av cookies. De fleste nettlesere aksepterer automatisk cookies, men du kan innstille din nettleser til å avvise cookies.

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,318.04 2.75%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,713.35 3.02%
tether
Tether (USDT) $ 0.999693 0.10%
bnb
BNB (BNB) $ 596.97 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 166.08 3.78%
staked-ether
Lido Staked Ether (STETH) $ 3,713.90 2.96%
usd-coin
USDC (USDC) $ 0.999898 0.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.531844 1.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.16563 1.80%
the-open-network
Toncoin (TON) $ 6.18 2.57%